Selecteer een pagina

Over ons

Specialist in melktechniek en melkkoeling

Van Winden en de Bie is in 1964 gestart als zelfstandig dealerbedrijf van Fullwood. In de decennia daarna zijn we uitgegroeid tot wat we nu zijn: een specialist in melktechniek en melkkoeling, met twee vestigingen in het westen en midden van het land. We installeren en onderhouden melkrobots, melkmachines en melkkoeltanks. Ook bieden we totaaloplossingen voor de inrichting van stallen, bijvoorbeeld voor veehouders die een nieuwe stal gaan bouwen. Hiervoor werken we samen met partners. Zelf zijn we watertechnisch en elektrotechnisch gecertificeerd.

Meer weten over de producten die we leveren, klik dan hier.

Teamwork

Met een team van 23 mensen werken we aan hightech totaaloplossingen voor melkveebedrijven. Dat doen we ook echt als team. Van de vertegenwoordiger die de vraag van de klant vertaalt naar een maatwerk oplossing, tot degenen die daar tot in de kleinste details invulling aan geven: de softwarespecialist, de werkvoorbereider en natuurlijk de servicemonteurs.

Als servicemonteur voer je werkzaamheden uit in zowel nieuwbouw als onderhoud/storingen. Daarbij heb je een adviserende rol. Jij weet immers wat werkt, en wat niet. Die praktijkervaring zetten we graag in om onze machines en systemen nóg beter te maken.

Mark van der Hoorn | Manager

“Wij bieden totaaloplossingen. Bij ons ga je niet van het kastje naar de muur.”

Aandacht voor jou

Bij van Winden en de Bie draait het niet alleen om de klant en zijn koeien, maar ook om jou. Zo krijg je alle ruimte om jezelf binnen je vakgebied verder te ontwikkelen. Dat kan via trainingen of cursussen, maar ook via training on-the-job. Tegelijkertijd geven we je zo veel mogelijk vrijheid om je werk zelf in te delen en in te vullen. In overleg kan er veel en we helpen elkaar waar we kunnen. Dat maakt ons team zo hecht. En gezellig. Waar je dat aan merkt? Dan ervaar je het beste zelf, gewoon tijdens het werk of bij een vrijdagmiddagborrel, barbecue of andere gezamenlijke activiteit!

Vacatures

Wil jij werken aan hightech oplossingen bij boerenbedrijven in de mooiste regio’s van Nederland? Kijk snel bij onze vacatures en solliciteer direct!

Filter op
Full Time Part Time
Nieuwkoop
Full Time Part Time
Onderweg
Full Time Part Time
Cothen
Full Time Part Time
Cothen Nieuwkoop